Tel. 0297 - 324 364


Liefhebbers van SUV-modellen kunnen hun hart ophalen bij Biemond & van Wijk. Met de nieuwe GLC, GLE en GLE Coupé maar ook de vernieuwde G-Klasse en vertrouwde GLA is het aanbod completer dan ooit.

 

GLA

Geen alledaagse auto, de GLA. Een sportief en stoer design met scherpe lijnen en veel fraaie details, zoals de opvallende grille en de powerdomes op de motorkap. Alle technologie, zoals de optionele 4MATIC-vierwielaandrijving, zorgt ervoor dat de GLA ook doet wat zijn uiterlijk belooft. Of u nu kilometers maakt in de Lease Edition met 21% bijtelling of in 4,8 seconden van 0 naar 100 sprint in de 265 kW/360 pk sterke Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC.

.

> Lees meer over de GLA

 


GLC

Stap in de nieuwe GLC en beleef autorijden op een heel nieuwe manier. Progressiever en atletischer dan ooit. Nagenoeg geluidloos en uiterst efficiënt. De GLC is een betrouwbare reisgenoot in elke situatie: tijdloos en vooruitstrevend. Een allround SUV – en altijd klaar voor een sportieve rit. Met state-of-the-art assistentiesystemen en een eindeloze reeks individualiseringsmogelijkheden mag u de GLC beschouwen als benchmark van zijn klasse.

 

> Lees meer over de GLC

 


GLC Coupé

Maak kennis met de sportwagen onder de midsize SUV’s: de GLC Coupé van Mercedes-Benz. De auto maakt indruk met zijn merkspecifieke veiligheid, moderne assistentiesystemen en een extra sportief –dynamisch karakter.

De GLC Coupé is bij ons in de showroom te bewonderen.

 

> Lees meer over de GLC Coupé

 


GLE

Als opvolger van de M-Klasse is de GLE de nieuwe allrounder in de Mercedes-Benz SUV-familie. Een sterk karakter, veel vermogen en toch verbruikswaarden die lager zijn dan ooit. Gunstig! Net als de bijtelling. Zo kunt u voor de plug-in hybrid van dit model – de GLE 500 e– bij aanschaf dit jaar rekenen op een bijtelling van slechts 21%. Met de innovatieve DYNAMIC SELECT-schakelaar kiest u zelf het gewenste rijprogramma. Het ACTIVE CURVE SYSTEM zorgt bovendien voor stabiliteit in bochten - en dus veiligheid. 

 

> Lees meer over de GLE

 


GLE Coupé

Maak kennis met het meest expressieve en sportieve lid van de Mercedes-Benz SUV-familie. Een ultiem sportieve coupé met alle voordelen van een SUV. En meer! Zo geeft de nieuwe DYNAMIC SELECT-schakelaar u écht de macht over het stuur. U kiest uit vijf rijprogramma’s zelf hoe de auto schakelt en reageert. De Sport- en Sport Plus-stand geven de auto ongekende dynamiek: het schakelen en de demping zijn uiterst sportief afgesteld. En zijn krachtigere sound is een ervaring op zich.

 

> Lees meer over de GLE Coupé

 


GLS

Door de tijd heen, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger. Alles voelt lichter aan als u onderweg bent in de GLS, de SUV van de S-Klasse. Rust en kalmte? Hebt u in deze vorm nog nooit eerder beleefd. Kracht? Meer dan voldoende aanwezig. Kom de GLS bij ons bewonderen in de showroom!

 

> Lees meer over de GLS


G-Klasse

Het succesverhaal van de G-Klasse begint al in 1979. In de jaren die volgden is de G-Klasse steeds verder ontwikkeld. Dit jaar nog kreeg hij er 25 kilowatt vermogen bij met de nieuwe G 350 BlueTEC Euro-6-motor. Er komt zelfs een heel nieuw model aanrollen: de G-Klasse 4x4. De G-Klasse heeft nu ook een speciaal bij AMG ontwikkelde V8-benzinemotor: de G 500. En hij pronkt met zijn opgefriste voorbumper. Maar zijn karakter heeft hij altijd behouden.

 

> Lees meer over de G-Klasse