Onze Coupés

Liefhebbers van de coupé-modellen van Mercedes-Benz zijn bij Biemond & van Wijk aan het juiste adres. Coupés kenmerken zich door hun atletische en sportieve exterieurdesign in combinatie met een elegant en stijlvol interieur. Welke coupé past het beste bij u?


CLA Coupé

De opvallende voorbumper, de krachtig ogende belijning en het imposante gebruik van verschillende materialen zorgen voor de dynamische accenten van de CLA Coupé. De CLA Coupé kenmerkt zich door de klassieke proporties van een coupé met een krachtig ogende belijning, vlakke ruitoppervlakken en een imposante motorkap met twee powerdomes.

 

Bekijk de CLA Coupé


C-Klasse Coupé

Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert de C-Klasse Coupé moeiteloos het straatbeeld en staat altijd in het middelpunt. Bent u op zoek naar vrijheid en ongebondenheid? Dan bent u ongetwijfeld direct gecharmeerd van het optionele panoramadak dat, dankzij het grote oppervlak, meer zicht naar boven biedt en voor een onvervalst open-air gevoel in het interieur zorgt. Voor individuele wensen voor een interieur op maat is overigens alle ruimte bij de C-Klasse Coupé. Met onze optionele uitrustingspakketten kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen.

 

Bekijk de C-Klasse Coupé


E-Klasse Coupé

De nieuwe E-Klasse Coupé laat een harmonieuze combinatie zien van moderne stijl en elegante sportiviteit. Het expressieve uiterlijk met een langgerekte motorkap en een frameloze zijruiten benadrukken de dynamiek van deze auto. U kunt kiezen uit krachtige motoren met lage emissiewaarden en comfortabele onderstellen die bijdragen aan de sportieve rijbeleving van de E-Klasse Coupé.

 

Bekijk de E-Klasse Coupé


CLS Coupé

Coupés hebben iets opvallends. Iets exclusiefs. Maar de designexperts van Mercedes-Benz wilden toch iets anders: een coupé, maar dan met vier portieren en comfortabele ruimte achterin. Goed gedacht, want de CLS is inmiddels een designicoon. Veilig en comfortabel door technische innovaties als de MULTIBEAM LED-verlichting, efficiënt en dynamisch door de negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC.

 

Bekijk de CLS Coupé


S-Klasse Coupé

De traditie wil dat de S-Klasse Coupé weinig tot niets te wensen overlaat. Uw blik wordt geprikkeld door een fascinerend design, terwijl u in het interieur omringd wordt door luxe. En ja, ook in de nieuwe generatie vindt u technologie die u nergens anders vindt. Met krachtige V8- en V12-biturbomotoren, de nieuwste Mercedes-Benz Intelligent Drive-veiligheidssystemen en comfortverhogende assistentietechnologie is de S-Klasse Coupé wederom een ultieme Gran Turismo. Helemaal als u binnen 3,9 seconden de 100 km/h bereikt in de 430 kW/585 pk sterke S 63 AMG 4MATIC.

 

Bekijk de S-Klasse Coupé


 

 Meer informatie / afspraak maken / proefrit aanvragen

 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart