Onze compacte modellen 

Bent u klaar voor de nieuwe generatie compacte en sportieve modellen van Mercedes-Benz? Auto’s waarbij veel ruimte is voor individuele keuzes. Met specifieke kenmerken die precies passen bij de wensen en eisen van de nieuwe generatie. Met een hoge rijdynamiek en een lage emissie. En altijd een sportief design. Dat is het idee achter de nieuwe generatie Compact Cars. Een perfecte match tussen u en uw auto.

 

Privélease van Mercedes-Benz – Nu vanaf € 379,- per maand all-in

Privélease van Mercedes-Benz is speciaal voor de particuliere klant. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een compacte Mercedes-Benz zonder omkijken te hebben naar onderhoudskosten, afschrijving en restschuld etc. Privélease is inclusief: wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en zomerbanden. U hoeft dus alleen nog maar te tanken. U rijdt nu al een A-Klasse voor slechts € 379,- p/mnd en een B-Klasse vanaf € 399,- p/mnd.

 

Meer informatie over Privélease.


De A-Klasse

Een supersportieve hatchback, met veel ruimte voor individuele keuzes. Met zijn scherp getekende contouren benadrukt de nieuwe A-Klasse de sportiviteit en de dynamiek van het succesvolle model in de compacte klasse. Nieuwe features zijn de komst van DYNAMIC SELECT, een onderstel met adaptief verstelbare demping en smartphone-integratie via Apple® CarPlay® en MirrorLink®. Dankzij de nieuwe motor A 160, is de A-Klasse nu bereikbaarder dan ooit. Bent u klaar voor zoveel A-Klasse?

 

Bekijk de A-Klasse


De B-Klasse 

Een ruime gezinsauto die comfort en veiligheid met elkaar verenigt. Met sportieve looks en een variabel ruimteaanbod. De B-Klasse is de ideale auto in elke situatie. Wist u dat de B-Klasse ook leverbaar is met een stekker? De B 250 E is 100% elektrisch. Vanzelfsprekend zonder concessies te doen aan ruimte en design.

 

Bekijk de B-Klasse


De B-Klasse Sports Tourer

De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen.


Bekijk de B-Klasse Sports Tourer


De CLA Coupé

De CLA interpreteert het nieuwe Mercedes-Benz design op een uitzonderlijk expressieve en 

uitdagende wijze. Met avant-gardistische en sportieve invloeden maakt de vierdeurs Coupé 

dan ook een duidelijk statement in het middenklassesegment. De daklijn van een coupé, 

ruiten zonder stijlen en een hoge taillelijn. Sterk geaccentueerde flanken met een vloeiende

overgang naar de gespierde achterzijde. Sprekende details die misschien niet bij iedereen in

 de smaak vallen, maar wel bij degenen die daar oog voor hebben.


Bekijk de CLA Coupé


De CLA Shooting Brake 

Ontdek hem en ervaar de stad als nooit tevoren: de nieuwe CLA Shooting Brake. Het bijzondere voertuigconcept werd in eerste instantie ontwikkeld voor mondaine jachtpartijen. Heden ten dage maakt de nieuwe CLA Shooting Brake zelfs van uw dagelijkse rit naar kantoor een exclusieve belevenis. Ontdek de unieke mix van royale ruimte en sportieve designtaal. Met zijn naar achteren aflopende daklijn en krachtige achterzijde zal deze auto zeker hoofden doen draaien, zelfs in de meest hippe wijken van de stad.

 

Bekijk de CLA Shooting Brake


De GLA 

In deze compacte allrounder voelt u zich zelfs in de stad een avonturier. Met een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid zoals u die alleen bij een Mercedes-Benz zult aantreffen, staat de GLA symbool voor onbeperkte vrijheid.

 

Bekijk de GLA


 

 Meer informatie / afspraak maken / proefrit aanvragen

 

 

 

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart