Onze cabrio's en roadsters

Biemond & van Wijk heeft met de C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse, SL, SLC en de GT Roadster een groot aanbod aan cabrioletten. Keuze genoeg! Ga erop uit en tour in de zomer heerlijk in de zon met een open dak rond. Welk model past bij u?


C-Klasse Cabriolet

De C-Klasse Cabriolet kenmerkt zich met elke designlijn door een geheel eigen vrijheidslievende, actieve of progressieve levensstijl. De spannende belijning en gespierde oppervlakken van de nieuwe C-Klasse Cabriolet vormen het bewijs van een adembenemende stijl. Luxueuze materialen en details zorgen voor een fascinerend, luxueus interieur, dat exclusief comfort en plaats aan vier personen biedt.

 

Bekijk C-Klasse Cabriolet


E-Klasse Cabriolet

De E-Klasse Cabriolet trekt alle blikken naar zich toe, zowel geopend als gesloten. Dat is ook geen wonder, omdat hij nieuwe maatstaven aanlegt. Ook in het interieur blijkt dat de E-Klasse Cabriolet leider in het segment is. Met een belijning en ruimtegevoel die slechts heel weinig cabriolets kunnen bieden.

 

Bekijk E-Klasse Cabriolet


S-Klasse Cabriolet

Een cabriolet heeft de hoogste trap van perfectie bereikt als ook het design overtuigt. De S-Klasse Cabriolet weet elke ware autoliefhebber voor zich te winnen met superieure elegantie, harmonieuze vormgeving en meeslepende dynamiek. Duidelijk aanwezig maar tegelijkertijd uiterst charmant - zowel met open als gesloten dak.

 

Bekijk S-Klasse Cabriolet


SL

De nieuwe SL. Energie in zijn opwindendste verschijningsvorm.
Vanaf het karakteristieke front tot aan de nieuw vormgegeven achterzijde. Laat u ook aansteken door het designicoon waarmee u van moderne luxe onder een stralende hemel kunt genieten.

 

Bekijk de SL


SLC

Het silhouet van de nieuwe SLC is opzienbarend dynamisch. Met open en gesloten dak. Het visuele zwaartepunt ligt ver naar achteren, zodat uw blik vanzelf naar de gespierde achterzijde wordt getrokken. De geprononceerde achterbumper met geïntegreerde verchroomde uitlaatsierstukken vormt samen met de led-achterlichten een schitterend slotakkoord.

 

Bekijk de SLC


GT Roadster  

De nieuwe Roadster heeft inmiddels de harten van alle ware autoliefhebbers veroverd. De softtop kan binnen elf seconden worden geopend om eindeloos te blijven genieten van een open-air experience, omgeven door exclusieve materialen die uiterst zorgvuldig zijn afgewerkt. De typerende AMG Driving Performance onder een open hemel. Het ruisen van de wind en de diepe klank van de AMG-sportuitlaat. Een onvergetelijke outdoor experience voor de ware liefhebber van sportwagens.

 

Bekijk de GT Roadster

 Meer informatie / afspraak maken / proefrit aanvragen
 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart