Tel. 0297 - 324 364

De nieuwe A-Klasse
Het revolutionaire interieur van de A-Klasse is volledig nieuw en geeft inzittenden een onovertroffen ruimtebeleving. De unieke architectuur van het interieur uit zich vooral in het avantgardistisch vormgegeven dashboard. Daarbij is er nog meer interieurruimte dan voorheen.

 

Blikvanger is de widescreen cockpit met hoge resolutie en touchscreen-bediening. Dit vernieuwende systeem vervangt het conventionele instrumentenpaneel en vormt het middelpunt van het intuïtieve en intelligente multimediasysteem MBUX dat debuteert in de nieuwe A-Klasse. Het dashboard is verdeeld in twee driedimensionale, horizontale secties: de onderste wordt visueel van de bovenste gescheiden door een ‘sleuf’ en lijkt voor het dashboard te zweven. Een ander hoogtepunt in het interieur van de A-Klasse zijn de sportieve luchtuitstroomopeningen in turbinelook.


Op het gebied van interieurdetails leent de A-Klasse van de luxere modellen van Mercedes-Benz. Het multifunctionele stuurwiel komt bijvoorbeeld uit de S-Klasse en de voorstoelen hebben comfortuitrustingen die afkomstig zijn uit hogere segmenten, zoals een massagefunctie, stoelventilatie/-verwarming en multicontourstoelen. Bovendien biedt de nieuwe A-Klasse aanzienlijk meer ruimte dan zijn voorganger, zowel voor zijn inzittenden als voor hun bagage.


 

 

Wat is MBUX?
De nieuwe A-Klasse is de eerste in serie geproduceerde auto met het nieuwe MBUX infotainment systeem. De belangrijkste feature van MBUX — Mercedes-Benz User Experience — is de intuïtieve bedieningservaring dankzij het omvangrijke touch-bedieningsconcept: een combinatie van een touchscreen, touchpad op de middenconsole en touch control-buttons op het stuurwiel. Andere highlights van MBUX zijn onder andere de widescreen cockpit met hoge resolutie en touchscreen-bediening, een navigatiescherm met augmented reality-technologie en intelligente stembediening met natuurlijke spraakherkenning: roep ‘Hey Mercedes’ en je bent klaar om te gaan.

 

> Blijf op de hoogte