Mercedes-Benz Rent - Voor elke gelegenheid een andere klasse.

 

Rijden in een Mercedes-Benz is voor velen een droom die uitkomt. De luxe, het comfort en de rijdynamiek zijn namelijk ongeëvenaard. Tóch zijn er ook Mercedes-Benz rijders die weleens iets anders willen of moeten rijden. Een andere Mercedes-Benz uiteraard.

 

Daarom is er Mercedes-Benz Rent. Een handige service waarbij u snel en eenvoudig een auto huurt, zonder in te boeten aan kwaliteit. Moet uw eigen Mercedes-Benz voor onderhoud naar de garage? Bij Mercedes-Benz Rent kiest u zelf een passende vervangende auto. Misschien wel een (nog) luxer model of een andere klasse.

 

Heeft u een keer een gelegenheid waar u nóg beter voor de dag wilt komen? Bij Mercedes-Benz Rent huurt u voordelig een schitterende Mercedes-Benz waar u de show mee steelt. En zelfs voor een verhuizing of een weekendje weg met vrienden bent u bij Mercedes-Benz Rent aan het juiste adres. Ook de Mercedes-Benz bestelwagens behoren namelijk tot het assortiment.

 

Wat uw vervoersbehoeften ook zijn, Mercedes-Benz Rent staat altijd voor u klaar. Met de nieuwste modellen en de laatste standaarden op het gebied van luxe, comfort en techniek. U huurt al een andere klasse vanaf € 68,- per dag.

 

Bekijk hier het volledige aanbod en alle prijzen


Download de Mercedes-Benz prijslijst


Download de Mercedes-Benz Bestelwagens prijslijst

 

Shortlease
Hebt u voor meerdere maanden een auto nodig, maar wilt u geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is Shortlease wellicht iets voor u. Met Shortlease bieden wij u de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.

Bekijk hier het volledige aanbod en alle prijzen:


Download de Shortlease prijslijst Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart