WegrijWeken

Profiteer t/m 30 april van extra voordeel op voorraad.


Het zijn de WegrijWeken bij Gomes. Dat betekent in de hele maand april heel veel voordeel op personenwagens uit voorraad. Een serieuze buitenkans voor iedereen die een Mercedes-Benz wilt rijden. Naast de lage actierente op de financiering, zijn er tijdens de WegrijWeken nog veel meer redenen om langs te komen.


Profiteer in april van extra veel voordeel op onze voorraadmodellen. En rij direct weg in een rijk uitgeruste Mercedes-Benz uit voorraad.


Bekijk direct de actuele voorraadNu slechts 2,99% rente

Tijdens de WegrijWeken ontvangt u extra veel voordeel. Tijdelijk profiteert u slechts van 2,99% rente van 24 t/m 60 maanden.


Bereken uw maandbedragVoordelig zakelijk leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden tijdens de WegrijWeken

Voor wie twijfelt tussen het kopen of leasen van een nieuwe Mercedes-Benz hebben wij een 2,99% actierente tijdens de WegrijWeken.


Actievoorwaarden zakelijk leasen:

  • Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens uit voorraad
  • Geldig voor Netto Financial Lease
  • Geldig op klantorders van 1 april 2019 t/m 30 april 2019
  • Oók i.c.m. Business Solutions
  • Oók i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
  • Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
  • Looptijd: 24 t/m 60 maanden

Dit aflopend krediet in de vorm van huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. Deze slottermijn bedraagt € 0,-. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. De Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. 

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart