B-Klasse Upgrade Editions

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de B-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 3.974,-. De B-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


Particulier

Voor de B-Klasse Upgrade Edition kunt u het Businesspakket zonder meerprijs upgraden naar het Ambitionpakket. Of krijg voor de prijs van Ambitionpakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Prestigepakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.

 

 

Bekijk de rente-actie


Download de prijslijst


Zakelijk

Speciaal voor zakelijke rijders zijn er ook Upgrade Editions beschikbaar op basis van de Business Solutions modellen. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. U kunt op de B-Klasse Upgrade Edition het Business Solutionpakket zonder meerprijs upgraden naar het Business Solution Pluspakket. Of krijg voor de prijs van het Business Solution Pluspakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Business Solution AMG pakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.

 


Bekijk de rente-actie


Download de prijslijst 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart