Mercedes-Benz Upgrade Editions


Biemond & van Wijk biedt u de Upgrade Editions voor de A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (non-facelift), E-Klasse en GLC.

Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders.

Wij leggen u graag alle details uit.


Upgrade uw auto, downgrade de rente.

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes Upgrade Edition starten wij het jaar met een actierente.
Tijdelijk voor 3,49%, maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie en voorwaarden.

 

Meer info

 

 

Kies uw favoriete Upgrade Edition. 


 A-Klasse

B-Klasse 

   

 C-Klasse Limousine

 C-Klasse Estate

   

 CLA

 GLA

   

 GLC Coupé

 GLC SUV

   

 E-Klasse

 
   

 


Actievoorwaarden Upgrade Editions:

  • Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
  • Geldig bij bestelling van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse in mei geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart