Tel. 0297 - 324 364

 

Schakel snel want tijdelijk bieden wij u, bij inruil van uw huidige auto, op heel veel modellen uit onze voorraad een extra voordeel dat kan oplopen tot € 8.000,-!* Kies u voor een Upgrade Edition, dan komt dit voordeel er nog eens bij!

Wees er snel bij, want ook deze actie loopt nog maar tot 31 maart a.s.. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.Mercedes-Benz Upgrade Editions

Biemond & van Wijk begint het nieuwe jaar goed met de Upgrade Editions voor de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse,
E-Klasse en GLC.

Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders.

Wij leggen u graag alle details uit.

  

Upgrade uw auto, downgrade de rente.

 Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes Upgrade Edition starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,99%, maar nog verder te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

 

 

 

Kies uw favoriete Upgrade Edition. 


 A-Klasse

B-Klasse 

   

 C-Klasse Limousine

 C-Klasse Estate

   

 CLA

 GLA

   

 GLC Coupé

 GLC SUV

   

 E-Klasse

 
   

 


Actievoorwaarden Inruilvoordeel:

Uitsluitend van toepassing op voorraadauto's, modelseries B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, GLC, E-Klasse, GLE, S-Klasse Limousine en AMG GT. Orderdatum na 11 maart en met een uiterste registratie datum van 31 maart 2018.

Actievoorwaarden Upgrade Editions:
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig bij bestelling van 1 januari 2018 t/m 31 maart 2018.