Zo laag is de instap in een nieuwe Mercedes-Benz!


Instappen in een nieuwe Mercedes-Benz is nu lager dan ooit tevoren! Neem plaats in een nieuwe A-Klasse uit onze ruime voorraad en profiteer tot 31 maart 2019 van een extra hoge inruil van uw huidige auto. (En is die auto een Audi, BMW, Volvo, Jaguar, Porsche of Land Rover, dan profiteert u dubbelop!*) Bekijk via onderstaande knoppen direct onze beschikbare voorraad of vraag meer informatie op.


Bekijk onze voorraadMeer informatie opvragen


Uw auto gratis taxeren?

De waarde van uw huidige auto is vaak een belangrijke overweging voor de aanschaf van een nieuwe auto. Wij maken het u makkelijk met onze online taxatieservice. Bereken direct de waarde van uw huidige voertuig bij het model van uw keuze: 

1. Ga naar de detailpagina van de auto van uw keuze

2. Klik op de gele TA-XA-TIE-knop en vul uw kenteken in

3. Vul de overige gegevens in en verzend uw aanvraag.

4. U ontvangt per e-mail direct een scherp inruilvoorstel.

Actievoorwaarden:

 *De inruilpremie-actie is geldig t/m 31 maart 2019. U ontvangt een tijdens de actieperiode een hogere inruilpremie op uw huidige auto. Een extra inruilpremie daarbovenop is van toepassing bij inruil van een Audi, BMW, Volvo, Jaguar, Porsche of Range Rover bij aanschaf van een nieuwe A-Klasse uit voorraad. Business Solution-modellen en Privé-Lease zijn uitgesloten van deelname. Vraag onze verkoopadviseurs naar alle bijzonderheden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart