Kom langs en profiteer tijdens de Experience Days!


Één proefrit in een Mercedes-Benz zegt meer dan duizend advertenties. En daarom nodigen wij u heel graag uit om een proefrit te komen maken tijdens de Experience Days in september! Maak nu een afspraak voor een proefrit en profiteer daarnaast van aantrekkelijke acties tot en met 30 september. 


Gratis winterwielen!

Winterwielen maken het verschil bij sneeuw en ijs. Ook bij temperaturen van 7 graden Celsius of minder zorgen ze voor maximale grip, een kortere remweg en een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

Bij aanschaf van een Mercedes-Benz uit voorraad voor 30 september 2018 krijgt u nu gratis een set winterbanden inclusief lichtmetalen velgen. 


Meer informatie


Extra voorraadvoordeel bij een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad!

Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dat is in de maand september extra voordelig dankzij het extra hoge voorraadvoordeel


Meer informatie


Privélease actie

Een splinternieuwe Mercedes-Benz rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan nu extra voordelig op twee topmodellen! De A-Klasse of GLA least u nu privé voor € 479,- per maand, inclusief rijke uitrusting en alle vaste kosten.


Meer informatie


Business Solution Upgrade Editions

Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC.


Meer informatie


Maak een afspraak


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart