Business Solution Upgrade Editions

Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC. Tot en met 31 december 2018 krijgt u nog meer auto tegen een veel lagere fiscale waarde. Het principe: kies voor Business Solution en krijg zonder meerprijs het uitgebreide Business Solution Plus pakket.
Of kies voor Business Solution Plus, dan upgraden wij het optiepakket kosteloos naar de Business Solution AMG uitvoering. Bij de Business Solution AMG heeft u nu ook tijdelijk de mogelijkheid om kosteloos een Nightpakket* te selecteren. 


Bekijk alle Business Solution Upgrade EditonsActievoorwaarden:
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 september 2018 t/m 31 december 2018.

*Actie naar Nightpakket is alleen van toepassing op de Business Solutions AMG in combinatie met de Upgrade Edition voor de A-Klasse, CLA (Coupe/Shooting Brake), GLA, C-Klasse (Limousine/Estate), E-Klasse (Limousine/Estate) en GLC (SUV). De betreffende auto’s hebben een uiterste besteldatum van 31 december 2018. Vermelde prijzen zijn gebaseerd op de BPM van 2018. Uiterste registratiedatum is 28 februari 2019. Bij een latere registratiedatum geldt de BPM van 2019.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart