Tel. 0297 - 324 364

 

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent cadeautjestijd!  Wij kunnen niet wachten en gaan nu alvast beginnen met uitpakken; aantrekkelijk geprijsde voorraadmodellen die we nu nóg aantrekkelijker maken met de leukste cadeau's. Kom langs tijdens de Pakjesdagen en profiteer van alle stapelvoordelen: 


4 Winterwielen voor de prijs van 1.

Goed en veilig de winter in is uiteraard belangrijk. Maar het oog wil ook wat. Daarom maken wij het nu extra aantrekkelijk voor u. Voor een complete set winterwielen (banden inclusief velgen) bij uw nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad betaalt u t/m 31 december a.s. slechts de prijs van één wiel. Als dat geen wintervaste aanbieding is!

De actie is geldig voor alle nieuwe Mercedes-Benz personenauto's* uit onze voorraad en bovenop alle andere geldende aanbiedingen en actiepakketten.

Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden voor uw model.


Automaat zonder meerprijs.

Bij Biemond & van Wijk krijgt u tijdelijk op A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 de automatische transmissie zonder meerprijs geleverd*.

Zo kunt u, afhankelijk van het model, genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) i of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed.

 


2,99% rente bij financiering.

Uw nieuwe of jong-gebruikte Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31 december 2017 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services namelijk van speciale rente-acties vanaf 2,99% op een nieuwe of SterOccasion Mercedes-Benz of smart. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.


 *Vraag altijd naar de actievoorwaarden.4-voor-1 Winterwielenactie niet geldig voor AMG-motorisaties, AMG-GT, Maybach, Citan, V-Klasse en X-Klasse. Prijs is exclusief montage en wielnaafdoppen. Kijk voor de actievoorwaarden van de Automaat-actie en de 2,99% rente-actie op de individuele actiepagina's.